Post by londdellalingby on Feb 15, 2022 23:58:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Skin Editor 3D for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogi svi ▞▞▞
▞▞▞ Skin Editor 3D for Minecraft 2022 version ▞▞▞
Vrlo dobra aplikacija, ali ne mogu je spremiti u Minecraft pe bez učitavanja 😭
Ako kliknem nešto, pojavljuje se dodatak i ponovno pokreće igru i iznova i iznova ne mogu ništa učiniti
Sviđa mi se, ali volio bih da mogu pomicati kameru, kao i rotirati kožu, to bi bilo mnogo lakše
Skin Editor 3D for Minecraft Εργαλεία alpu
Imao sam ovu aplikaciju i deinstalirao i bezveze je opet instalirao. VI neznate koliko je ovo super!!! Za one koji neznaju samo kliknite na onaj plus+ sa strane i tamo imate: skin catalog,steve,i tamo negdje vam piše search skin online. Tamo ukucate skin naprimjer markokofs i dobijete njegovu skin...cool
ne bih trošio vaše vrijeme na izradu nečega i tjera vas da ponovo pokrenete igru i ima nasumičnu kutiju kože koja ne kaže ništa i nema kože u njoj
kada koristite istu kožu iznova i iznova, koža postaje tamnija s razlogom, popravite ovu grešku
Mrzim kontrole i to što me stalno bombardiraju oglasima
Ova aplikacija radi, ali postoje neke greške i greške koje je potrebno popraviti. To uključuje. - Aplikacija se nasumično isključuje (ponekad) - Ne sprema neke od vaših piksela iz prethodne maske koju ste napravili ili uređivali (uglavnom svaki put) - Ne sprema skin kada zatvorite karticu u slučaju nesreće (Uglavnom svaki put) - Neki od boje ne ispadnu kako treba kada igrate Minecraft u igri (rijetko se događa) Ne kažem da je ovo loša aplikacija za pravljenje skinova, ali samo kažem da ima neke greške i greške koje treba popraviti.
Ne možete se povezati sa svojom specifičnom vrstom elektroničkog uređaja jer je aplikacija namijenjena samo za dizajniranje lika za zabavu. Ali šteta što nijedna druga igra zapravo ne može napraviti razliku u ovoj!...
Ok, ova je aplikacija izvrsna za izradu skinova, ali volio bih da imate manje piksele za detaljnije dijelove. Također želim moći pristupiti* prošlim skinovima koje sam napravio. Dao bih mu 5 zvjezdica, ali to su veliki problemi. *Ne znam spelovati :/
Kada slikam bradu spremljena slika uvijek preslikava taj dio iz nekog razloga?? a aplikacija ponekad ne sprema vanjski sloj pa moram sve iznova. Molim te popravi.
Koristim ga cijelo vrijeme za svoje prilagođene skinove i želim dati savjete osobama koje također žele napraviti skinove. 1. Pobrinite se da ispunite unutarnju stranu tijela inače će imati steve punjenja 2. Pazite da ako pravite kosu ili majice s kapuljačom koristite alat da napravite sloj izvana kada ga pritisnete, trebao bi napraviti crveni obris na skin i to je alat 3. Za uvoz spremite skin u galeriju pa ga prenesite u mcpe 4. Spremite kožu u galeriju i preuzmite je na google disk i uvezite za rad na PC-u
Volio bih da postoji gumb za ponavljanje kako ne biste morali ponovno praviti tu boju
glupost
Ovo je smeće koje ne možete skinuti skin u minecraftu.
To je najveći proizvođač kože u svemiru! Tako lako i razumljivo, a vi možete napraviti wut kad god poželite! Jedino što želim dodati je da bi bilo lijepo kada biste mogli dodati životinjske uši i repove koji strše poput originalne kože! Samo prijedlog, ništa više.
Kontrole su izbirljive, a gumb za poništavanje radi previše koraka unatrag.
Skin Editor 3D for Minecraft Εργαλεία alpu
Sviđa mi se, ali svaki put kad se vratim s nečeg drugog, vidim da je većina svog napretka IZBRISANA....😢😠😬😭.
Najbolje upravo ono što sam tražio. Mogu napraviti bilo koju kožu koju želim kao bilo što, čak i skinove YouTubera ili skinove s mojim logotipom i kako možemo uštedjeti vrijeme tako što ćemo proći kroz rad ili rad drugih ljudi, možemo dobiti sve preko stotina skinova da odaberem hvala ovo je upravo ono što sam tražio i izvini imam problem kad kucam napravim grešku i puno tipkam kao da sam sad sve ovo otkucao👍
MRZIM OVU OVA APLIKACIJA SE RUSI!!! Uređivao sam svoju kožu sve dok se nije srušio nakon što se vratim. Moja koža SE UPRAVO PONOVIO!!!!!!!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH JAKO MRZIM VAŠU APLIKACIJU!!!!
Ovo je loše svaki put kada preuzmem ili postavim skin, uvijek završi užasno kao što ponekad nedostaje nekoliko piksela i uklanja prethodne piksele koji su postojali prije nego što sam ponovno uređivao, također ima previše oglasa
Nevjerojatno je da postoji toliko različitih skinova koje možete odabrati možete kreirati svoju vlastitu kožu, toliko je različitih opcija i čak ne košta novac da, možda sam jedva tu. Volim to najbolja aplikacija ikad trebate je preuzeti
Ovo savršeno radi, jedna od najboljih aplikacija za uređivanje kože koje sam ikada koristio, a također je super jednostavna. Samo jedna briga su dodaci, ali to je sve.
Aplikacija je stvarno dobra, ali oglasi nekako ruše aplikacije i moj napredak je nestao Dobro je što već pravim sigurnosne kopije. Molim vas popravite ovo što je moguće
1/10 prije svega. Ne mogu ispuniti obrise pa je moj lik sav ispunjen jednom bojom. Kao drugo. Ne mogu cijelo tijelo ispuniti bojama. Neki unutarnji dijelovi tijela su samo Steve. I treće. Ne mogu učitati svoju kožu u minecraft.
Skin Editor 3D for Minecraft Tööriistad ewwc
Obožavam ovaj glupi mali alat, moj jedini problem je što ne možete spremiti boje i postoji greška u kojoj napredujete nekako se briše na gornjem sloju, ali sve u svemu mislim da je jako lijepo =))
Predobro stvarno odlična aplikacija za pravljenje skinova ja sam bas dobar u pravljenju skinova xD
Ne želi prenijeti skin na moj minecraft! Popravite ovo. Preklinjem.
Ovo je bila stvarno dobra aplikacija za izradu moje kože za minecraft, bez ikakvih dodataka, možete koristiti bilo koju boju koju želite, preporučio bih ako želite napraviti prilagođeni skin.
Cat Bird Petualangan fxbe
dobar urednik, ali ono što mrzim da kada spremim skin u svoju galeriju, skin ima drugu boju koju nisam dodao i to je tako iritantno, popravite svoj proces spremanja skin u galeriju
Skin Editor 3D for Minecraft Tööriistad ewwc
Jako dobro! Napravio sam hrpu skinova za minecraft koje jednostavno volim, ova je aplikacija savršena za izradu skinova i rijetko ima reklame na cijelom zaslonu, odličan alat!
Obožavam ovu aplikaciju! Dao bih 5 zvjezdica, ali oglasi se prikazuju previše nasumično.
Ovo je previše zakoon oooo jea bejbi sex
To je sjajna aplikacija i jedina koju koristim za izradu skinova za bilo koju seriju koju napravim, definitivno se isplati. Oglasi mogu biti dosadni, ali općenito je aplikacija odlična!
👍