(Android) Taktična vojna: Tower Defense Game goljufa neomejeno vzdržljivost
Feb 16, 2022 0:07:15 GMT
Post by londdellalingby on Feb 16, 2022 0:07:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Taktična vojna: Tower Defense Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Taktična vojna: Tower Defense Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa neomejeno vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Taktična vojna: Tower Defense Game 2022 version ▞▞▞
Ne izgubljajte časa. Ne morem niti druge stopnje. Morda obstaja način, vendar nimam potrpljenja (ironično), vendar hitro razložim, da do konca tretjega kroga dobite 370 kovancev/kreditov in lahko kupite samo 3 osnovne kupole, ki niso dovolj močne, da bi ubile čete v četrtem krogu. Torej imate na voljo 70 kovancev in vse, kar lahko storite, je, da gledate, kako se igrajo v vaši bazi. Igro bi morali imeti možnost igrati na svoj način ali vsaj na nekaj različnih načinov, ne pa pot, ki je nemogoča
Ko izkoristite svoje orožje in sposobnosti, je ta igra precej dolgočasna. Glede na cenovno strukturo dosežete največ polovico igre. Tukaj ni veliko strategije, uporabite ostrostrelski stolp in top, ko imate dovolj denarja iz dobro postavljenega mitraljeza. Igranje je izjemno počasno. Tudi z gumbom za hitro previjanje naprej. Igral sem bolj zahtevne igre. Ta igra gre samo do 20. stopnje.
Prepočasi, etape trajajo predolgo. Brez vznemirjenja v čakanju na pridobivanje sredstev, medtem ko gledate, kako se barva suši. Zaključite igro z baloni z opicami, vendar veliko počasneje. Prišel je do stopnje 14 in se mi je naveličalo, koliko časa je trajalo igranje odra.
Odlična igra. Dobra igralnost na telefonu, v času kot za dolge podobne igre rabiš tablico - 10-palčni zaslon. Edina negativna stran je premalo nivojev.
Odlična strateška igra za to, kar je. Veliko bolje bi bilo, če bi imeli možnost za "neskončno" vrsto igre. Stopnje so prekratke s premalo denarja, da bi se lahko zaslužil, da bi res dobili priložnost za globoko zabavo z njimi. Drugače pa je igra zelo zadovoljiva.
Jaz ljubim to igro . Preprosto, vendar je potrebna strategija.
Res zabavna igra, samo želim si, da bi bilo več kot 20 stopenj, ker bi še naprej igral
Očitno veliko število lažnih ocen. Zelo preprosta igra z nekaj različicami stolpa. Prisiljen bodisi ponavljati ravni za nadgradnjo stolpov ali plačati pravi denar. Brez porabe se lahko igra v celoti konča v 3 urah ali manj. Zadnjih nekaj stopenj ni zahtevnih, so le ponavljajoče se mletje.
Igra je precej edinstvena, saj morate uničiti teren okoli sebe, da postavite več stolpov, vendar obstaja ena težava, ne, ne uničenje terena, da postavite več stolpov, dejstvo je, da morate GRIND, da dobite nadgradnje za odklepanje več stolpov in nadgradnje stolpa. Dejstvo, da morate GRIND, da dobite nadgradnje, ki jih potrebujete, je neumno. Če bi morda morali porabiti denar za nakup majhnih ugodnosti, namesto da bi morali kupiti celoten stolp, bi ta igra dobila vsaj 4 zvezdice.
Igra je na začetku pretežka."Vadnica" nam samo pove, kako postavite stolpe, ne pa kako zmagati. Za dokončanje prve stopnje z 1 od 3 zvezdicami je bilo potrebnih skoraj deset poskusov. Vso srečo.
To je zabavna igra, vendar je težava v tem, da so ravni lahko nemogoče, ker ko nadgradite svoje zgradbe ali kupite različne zgradbe, včasih ne morete uporabiti nadgradnje ali nove zgradbe v igri, saj vam ne dovoli v določenih ravneh. Vem, da to nekako nima smisla, ampak samo poskusite igro in boste videli, kaj mislim. Ampak samo rečem, ne verjemite mi na besedo, samo poskusite igro in nato preverite, ali vam je všeč ali ne.👍
Dobra igra, vendar ima zelo rudimentarno mehaniko, zlasti za stolpe. Igra postane res težka po približno 5 krogih na večini stopenj in zaradi zelo majhnega izbora stolpov in nadgradenj ter njihovih stroškov se zanašate predvsem na svoje powerups in čas. Ni zelo dobro za igro v obrambi stolpa. Prav tako ni sistema ciljanja za razliko od drugih iger, kot je BTD, kjer lahko izberete, kateri stolpi imajo prednost pri ciljanju. To je zelo razočaranje za igro, ki ima takšen potencial.
🇺🇸 Najboljša aplikacija Castle Defense, ki sem jo kdaj igral, vendar ... Potrebuje več ravni! 🇺🇸 Prav tako bi rad lahko uporabljal katero koli orožje, ki ga kupim, na vseh ravneh, v tej igri pa tega ne morete storiti. 🇺🇸 Razen tega je res zabavno.
Super!
Ni slaba igra, vendar je le 20 stopenj. Je to vse, kar bo?! Z veseljem bi dal višjo oceno, če ne bi bila tako majhna igra.
Ne morem verjeti, da ima igra samo 20 stopenj. Major siiiigh. Izjemna igra za obrambo stolpa, vendar premalo stopenj. In opazil sem, da so se mnogi drugi pritoževali nad istim. Kdaj izide 2. del ali ne moremo dobiti več ravni s posodobitvami??
Lepa igra
Želim si, da bi obstajal način za začetek z več gotovine. Postane pretežko in dolgočasno. ☹️. ok, mogoče dolgočasen ni pravi izraz. V obeh primerih ga ne morem nehati igrati. Sem na stopnji 14, ki mi bo kmalu zmanjkalo ravni. Skratka = Več ravni. Več orožja. več nadgradenj. 👍😁💔
Mother Simulator: Virtual Baby Simulasi xtez
To ni strateška igra ali taktična igra. Preden greste in poskušate trditi, da je to, vas pozivam, da poiščete in razumete definicijo obeh besed. Ni strategije, ki bi jo imeli samo 1 pot. Začeti morate s kupolo mg. Potem ga moraš nadgraditi, saj se ne moreš zadoščati za top. Wave 6 zahteva, da se skoraj vse poveča, preden lahko počistite raven. Wave 3 so tovornjaki, ki bodo imeli 1 hp s kupolami maxed mg. Razen tega je veliko več težav, vendar je 500ch .
Čudovita igra, za nekaj časa. Zelo zabavno, vendar tako hitro dosežete maksimum, da so nakupi v igri nesmiselni in ni nič za početi, ko premagate vseh 30 stopenj. Če bi imela več kot 100 stopenj in način peskovnika, bi bila ta igra moja najljubša TD.
Sama igra kaže ogromno obetav, vendar ji manjka kompromis, stopnja se poveča v težavnosti in zmožnost nadgradnje enot, vendar manjka povečanje enot za plačilo nadgradnje v težjih fazah, potrebujete napihnjeno količino enot za obrambo pred 2 enotama, ki vas nagradita. z nizkimi 50 krediti, zato potrebujem na tisoče kreditov, da ustvarim veljavno obrambo, vendar sem nagrajen s prasko, bi morali biti sposobni nadgraditi nagrade, ki jih izpustijo enote, in zakaj je le 20 stopenj
Ta igra je prevara. Za napredovanje morate igrati popolno. To pomeni, da morate gledati veliko oglasov ali plačati $ vnaprej
Nekatere ravni so lahko težke, vendar je na splošno odlična igra
odličen koncept, ima potencial, vendar ga je treba izboljšati. stolpi morajo vedno dati prednost sovražnikom, ki so najbližji bazi. in preveč oglasov. je bil oglas samo za zaključek igre.
Zelo zasvojen! Edina pomanjkljivost je, da ne morem ponastaviti igre, da bi jo ponovno igral.
Potencialno najboljša igra v kategoriji je žal razočarana, a dejstvo, da preprosto ne zaslužite dovolj denarja za gradnjo ali nadgradnjo stolpov. Popravite to ali pa samo nadgradite začetni denar v obešalniku ali nadgradite zasluženi denar v obešalniku.
Zabavna igra do stopnje 6. Če ne kupite kovancev, ne morete nikoli dobiti 3 zvezdic. Ne splača.
Preveč oglasov ... Toliko gledanja oglasov vsakič, ko želim znova začeti stopnjo ali če jo le končam. Sovražim igre, ki to počnejo
Ni slaba igra. Toda vsi moji stolpi so bili nadgrajeni na maksimum in ne morem premagati zadnje stopnje? Lahko bi naredil z več možnostmi nadgradnje zame. Ponavljam nivoje in zbiram denar, vendar ne morem ničesar nadgraditi. To je malo frustrirajuće tbh.
Menim, da ima ta igra pravo ravnovesje med izzivom in napredovanjem. To je zasvojenost in zabavno. Bilo bi kul, če estetika prve svetovne vojne ne bi bila edina možnost, razen da je to odlična igra. Da, obstajajo oglasi, vendar ni 2 v vašem obrazu in se splača za brezplačno igro. lepo delo
Ok.. zanič, da ima samo 20 stopenj.. je bilo mogoče dokaj hitro pomisliti, da bi jih lahko bilo več. Toda potem, ko vse označite s 3 zvezdicami, ne morete storiti ničesar drugega.
Lahko bi bilo zabavno, vendar so oglasi preveč vsiljivi. Odgovor 1: Nisem doživel želenega vedenja. Mogoče sem dobil največ enkrat na 5 minut oglasa, vendar ga ni bilo mogoče preskočiti po 5 sekundah, šele po popolnem ogledu oglasa, kar je trajalo vsaj 30 sekund. Tudi če bi bila samo vsaka nova raven ali vsaka n-ta nova raven, bi bilo bolje. Zataknil sem se pri 5. stopnji, vendar sem po četrtem poskusu, ko sem dobil 3. oglas, nehal. Želim si, da ponovno poskusite ravni, saj so težke, ne bi smeli biti kaznovani z oglasi.
Plačal sem za odstranitev dodatkov po prvi stopnji, ki veliko pove, IMO. Dobra igra, ki je dobro premišljena, stabilna in (zaenkrat) brez napak. Všeč mi je funkcija hangarja, vendar bi želel več stvari, več stolpov, več nadgradenj, več sovražnikov, več kot dve možnosti časovnega upogibanja in mine. Ne pet zvezdic, ker je včasih prepočasen, enostavno popravite z dodajanjem ene ali več dodatnih nastavitev hitrosti. Zabavno je in želim si več
Začel sem užival v igri, ki je bila dovolj zahtevna, zato me je vzbudila zanimanje, toda dve stvari, zaradi katerih bi bila ta igra 5* imo, 1. Kovanci, ki jih zaslužite od sovražnikov, bi se morali povečati tako z ravnijo vaše igre kot s težavnostjo sovražnika. 2. Morali bi imeti možnost nadgradnje, tako da so stolpi cenejši za nadgradnjo v igranju. Naredi to in zamenjal ga bom v 5*
Grozno imajo vse možne nadgradnje in ravni so skoraj nepremagljive, ne namestite. Odgovarjam razvijalcu, zdaj imam vse 150 % nadgrajeno, ni več prostora za izboljšave, težava je v tem, koliko denarja zaslužiš med igranjem, ti ne daje dovolj za nadgradnje. Nadgradnja stane preveč, ko ga imaš dovolj ali dve osebi sta že mimo
Kratko, sladko in zelo prizanesljivo. mehanika pay-to-win ni potrebna, oglasi pa niso nadležni. Moja edina kritika je, da se tok ponavlja; brez variacije; preveč predvidljivo. Praktično lahko ugibate, kako bo videti naslednji val.
Precej standardna igra TD bi lahko uporabila nekatere globalne nadgradnje za povečanje dobička, zmanjšanje stroškov stolpa itd. Prav tako bi bilo lepo, če bi igra imela nekakšen peskovnik. Morda je nekaj takega, kot je denar, ki je na voljo za krog, vaš skupni zasluženi denar, ko si za ta zemljevid prislužite oceno 3 zvezdice. Druga možnost je, da postane način, ki ga je mogoče odkleniti, in ga je mogoče kupiti šele, ko so vse stopnje opravljene s 3 zvezdicami. Nekaj takega bi igri dalo večjo vrednost ponovitve.
Potrebuje več možnosti za pridobitev cilja
Res dobra zabava, vendar je le 20 stopenj in jih lahko dokončate v enem dnevu. Prav tako bi bilo lepo, če bi lahko postavili cilje. Ampak zabavna izguba časa.
To je dobra igra, vendar mora biti lažje zaslužiti denar v misijah za nakup ali nadgradnjo stolpov. Kot denarni dobiček vsak krog misije in način za nadgradnjo zneska začetnega denarja ali koliko zasluži vsak stolp na uboj.
Na splošno zelo dobro. Kratka igra, rad bi imel več nivojev, več stolpov. Predlogi: upravljanje prednostnih nalog stolpa (tj. prvi, zadnji, najmočnejši) bi bilo super, če bi lahko pomanjšali le še malo, saj je postavitev stolpa na robovih težka.