Post by londdellalingby on Feb 16, 2022 0:16:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ State of Survival: The Joker Collaboration IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање злата ▞▞▞
▞▞▞ State of Survival: The Joker Collaboration 2022 version ▞▞▞
Ако неко наиђе, стање 529.
Нећу правити ниједну у будућности 😤🙄😑 Само волим ову игру, може бити и боља од успона краљевстава.... И драго ми је да и ви момци радите за бесплатне ствари са разних догађаја бесплатно за играј Плаиер... То је било сјајно. Ценим ваше напоре, момци, радите сјајан посао... Свако ажурирање је пуно узбуђења... Молим вас, наставите са добрим радом ☺
Добра апликација, али надоградња ХК кошта толико да бих оценио са 5 звездица да није тако
Забаван, једноставан, али заразан са одређеним нивоом изазова и стратегије. Као бесплатна игра, постоји гача фактор, али није неодољив као многе друге игре.
Добро
ПОДАЦИ ИГРЕ СЕ ПРЕУЗМАВАЈУ СВАКЕ МИНУТЕ. ТАКО СПОРО . МЕДИУМ ГРАПХИЦ . КОПИЈА ЦОЦ
Дао бих 0 од звездица Никако је не скидајте сјебала ми је меморијску картицу јер је пуна вируса 😬😬😬
State of Survival: The Joker Collaboration Strategy wnuu
ова игра наставља да се развија. никад досадно. Само се забављајте и забављајте се. Графика постаје све боља. Боље је када се преузме на нотебоок, Ипад. Без жмирења да видите шта радите на телефону.
Волим ову игру до сада, играо сам је само неколико сати и мислим да је тако кул, пусти ме да је играм неколико дана и добиће 5 звездица
Веома занимљива и опуштајућа игра са прелепим инструменталом у позадини. Локације су скоро исте када се боримо са зомбијима, тако да може да се понавља, али то је изазов, а ни зомбији нису исти ни по могућностима и изгледу, тако да је занимљиво. У игри постоје различити елементи тако да не постане досадна. И не губите се у игри јер вас они воде кроз њу. 4 звездице јер се игра плаћа за победу, али препоручујемо преузимање јер је забавно.
Дивна игра, сјајни људи широм света за играње. Само запамтите да бисте дошли на више позиције вероватно ћете морати да користите новац да бисте напредовали. Пакети су веома лоши у смислу напредовања и награда за акције веома ограничене, али опет се игра веома исплати.
Одлична игра
Ок
Људи кажу да је корисничка подршка лоша, није. Лоше је ако не желите да чекате пола дана. Само првих неколико порука је аутоматизовано, а када уђете у тему тикета, добићете представника. То је без сумње п2п игра, али се може играти као ф2п спорим темпом, слажем се са тим. Да није п2в/п2п, оваква игра не би могла да функционише.
Мислим да људи имају превелика очекивања од ове утакмице. У реду је, одлично за овај тип, али није баш моја брзина игре
екстра игра ја сам у 351 држави у унк групи као зима долази ако неко наиђе нас
Строго платите да бисте победили, чак и након што потрошите хиљаде долара, корисничка служба је лоша, не слушају ваше предлоге, не помажу вам ни на који начин. Дао бих му 0 звездица да могу. Још увек играм свакодневно последњих годину и по дана, али након што сам стигао овако далеко и максимално искористио ствари, они проналазе други начин да те натерају да потрошиш.
Добра игра ако сте у новој држави.. програмер старих држава не брине о губитку играча чини игру досадном, потреба за стапањем цена је такође велики проблем, такође морам да мењам фрагменте у редоследу стања. Стварно ми не треба Маддие или старији хероји фрагменти 😅
Игра рата 2.0. Игра на 1 поен је била забавна игра која је дала све од себе да сакрије своју похлепу. Како игра наставља да покушавате да играте бесплатно је бескорисно и осим ако нисте вољни да потрошите 10к плус месечно, никада не можете бити најбољи. Волео бих да је ова игра могла бити боља јер волим овакве игре, али иста ствар се дешава сваки пут. Програмери и игре једноставно постају похлепни и мало их је брига за игру. Како је игра постала много гора са падом неколико пута дневно.
Супер игра.
Девчонки на роликах Ролевые hqe
Стално руши... озбиљно, био је стабилан пре ове нове верзије
то је заиста забавна игра, само бих волео да чекање на зграде није било тако дуго осим да ми се свиђа ♡
Ја мени мој А.
За сад није изгубио!
Дао бих овој игри 0 звездица да могу. Свиђа ми се графика, забавно је играти, али чим оставим своје насеље без надзора на више од неколико сати, други јачи играчи ме нападају и узимају све моје ресурсе за које су потребни дани да их набавим. Велики проблем са игром. Покушао сам да дам овој игри другу шансу, али опет је много јачи играч избрисао све, тако да сам готов и нећу се вратити, а ако ме питају, рећи ћу свима да је то потпуно губљење времена.
Играо сам 462 дана од писања. Ја сам ф2п. Могуће је доћи до Пласме 5 и имати пристојан сет опреме и хероја, чак и трајне скинове, без трошења. За то је потребно МНОГО времена и активно учешће у догађајима. Наравно, гомилање и знање када треба надоградити помаже. Игра се понавља након 4-6 месеци - у суштини радите исту ствар свакодневно, осим када постоје посебни догађаји (који такође могу бити иста ствар изнова и изнова - само преименовани). Играо сам оволико само због пријатеља које сам стекао у игри. Иначе бих одавно дао отказ. Игра у овом тренутку постаје обавеза. Само се пријавим и радим ствари које би ми дале ставке за важне надоградње. Имају нову функцију која ће бити објављена у следећим ажурирањима - добијају их новије државе. Старије државе заостају до те мере да постају мртве државе. Већ годину дана чекам спајање - још ништа. У игри насилници су свуда. Били бисте често нападнути ако сте ф2п и нисте у врхунском савезу. Теже је расти, још горе, одмах би дао отказ. Само пронађите начин да се позабавите њима, јер модератори, па чак ни програмери, неће учинити ништа поводом тога. За мене - аутоматски их блокирај и пази на рат ако га има. Ох драме такође. Много дрзава из дрзаве. У стању у коме сам, углавном момци постају драматични. Бугс. Бубе такође свуда. лмао. Корисничка подршка/подршка је лоша. Подносио сам пријаве о грешкама и другим питањима - до сада ниједна од њих није правилно адресирана. Добићете аутоматски стандардни одговор. Чак и у случају неслагања – модови ће вам само рећи да затворите, присилно затворите, поново покренете, итд. Ако је проблем огроман у игри – само ће се извинити и дати лошу надокнаду. Лоше - као у предметима који вам никада неће требати осим ако нисте нови налог. Дао бих 2 звездице. Није сасвим лоше, али није ни толико добро. Добар начин да убијете време или да се играте доконо. Можда би била добра игра за мене да сам потрошио. Игра је јама за новац. Али мој новац је већ на другој игрици - игрици која ми се заиста свиђа. лол
Изузетно се плаћа пријатељска игра. Ако сте слободни да играте, очекујте разочарење и евентуално исцрпљивање ове игре. Једини разлог зашто не одустајем је због људи са којима играм. Не остајем због саме игре.
Жао ми је што је ова игра покварена, пре свега никада не ради, или долази до грешака. Никада не добијам обавештења на врху, понекад ако изађем из игре и вратим се у њу, може да функционише. Плус ово је једна од најгоре оптимизованих игара за Андроид! Не знам чак ни телефон који би могао да поднесе било шта што ова игра покушава да притисне. Ако не желите да платите да бисте победили, ово није игра за вас. Клоните се ако не желите да плаћате скоро 5 долара дневно да бисте били у току са свима осталима. Сада не исплаћују награде.
Ради прилично добро, али потребна је помоћ са бољим објашњењима о херојима и како да их боље казните. Али лако је радити с њим и тешко га је видети у тамним тачкама и тешко га је очистити.
Ово је мој трећи пут да мењам своју рецензију. Зграбите новац ако потрошите, али не морате. Отишао сам месецима. када сам се вратио могао сам да померам државе, што је једини разлог зашто још увек играм. Био сам у држави са диктатором за владу. Наш савез би стално био фармиран, тако да бих био офлајн и враћао се без трупа и без рсс-а. Не можеш тако да растеш, а вође уопште нису марили. Сада сам у алијанси високог нивоа и растем, али за мале савезе нема шансе.
НАЈБОЉА ПЛАЋА ЗА ПОБЕДУ У ИГРИ ИКАД. Волим бацати новац на ову игру. Ако желите да баците новац. Ова игра је за вас. Препоручујем куповину свих пакета и пакета од 100 УСД. 👍
Добра механика и не буггинг што је импресивно за овакву игру. Систем нивелисања је такође прилично добро урађен - веома сложен, али лако достићи више нивое. Много тога за урадити у игри која је лепа, али понекад морате чекати сатима да завршите нивелисање зграда у вашем насељу.
Уживам у овој игрици, али у мало уграђеној мизогинији. Теже је добити фрагменте за оскудно одевене жене хероје, увек слабије од својих мушких колега, осим за дете? Претпостављам да све док постоји деколте, апокалипса неће бити тако лоша. Исто за небеле хероје, теже напредују. Такође, ништа никада не функционише. Грешка за грешком. Немој да се усуђујеш да кривиш ни мој ви-фи, ти бот!
Волим игру и немам проблема са њом, али стање у којем се налазим одумире. Мора да се пресели у нову државу. Једини проблем имам да оставим своју ВЕЛИКУ базу иза себе. Након труда и рада уложеног у то, мислим да није у реду да то оставимо иза себе.