Post by londdellalingby on Feb 16, 2022 0:19:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jurassic World™: The Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar sonsuz mücevherler ▞▞▞
▞▞▞ Jurassic World™: The Game 2022 version ▞▞▞
Tamam, işte olay şu: Bir efsanenin yumurtadan çıkması neden en az 7 gün sürüyor ve dinozorlar için VIA özel etkinliği nedir? Efsanelerin soğuması da çok uzun zaman alıyor.
Uygulamayı her açtığımda, 10 saniye boyunca çalışacak ve ardından bağlantı hatası diyecek Wi-Fi bağlantımın tamamen iyi olduğunu biliyorum ve telefonumda bol miktarda depolama alanı ve bellek var ve bu yüzden bu uygulamayı yılda bir sildim önce bu yüzden lütfen bunu düzeltir misiniz can sıkıcı olmaya başladı...
Jurassic World™: The Game شبیهسازی whh
Herhangi bir şekilde beni kullanmaya başlamak için hep atıyor kaç tesiste oyun oynayamadım Lütfen bir çözüm bulun
Bu oyun dev bir güncellemeden önce harikaydı, şimdi sadece cenzoic ve lvl 16'nın kilidini açmak için 40 lvl'ye kadar beklemeniz gerekiyor, sadece seviye atlamanın sonsuza kadar sürmesi ve savaş aşaması ödüllerinden önce ilk on lvl'de korkunç dinozorlar almanız değil 18'deki t rex gibi iyiydi, ama şimdi 54 ve çok fazla mb alıyor
Sayın yapımcılar; Samsung Galaxy Tab A7'de oyun açılmıyor. Derhal bir çözüm getirilsin. Çözümlemenizi bekliyorum.
Oyunu uzun sürüyor şiddetli oynuyorum. Epey emek verdim.. Geçtiğimiz günlerde güncel geldi.. Ve şu anki bir sorun olacak.. Savaşlarım. Oyunu başarılılarım eylemimde savas yapılmamış. Ancak dinozorlarım savaşmış ve sürelerinin dolmasını bekliyorum. Hatta şu anda 28 turlu ralli nin 15'ini almıştım güncelemenin hemen arkasına tamamlandı. Ve 3 oyungayım hiç bir savaşmıyor.. Bu sorun çözülecek. Savaşmayı bıraktım..
Oyun beni durmadan atıyor hafızam var ama yine de sebebsiz yere beni atıyor bi çözüm lazım lazım
LEGO® Jurassic World Steam'de
3 yıldız küçük oyun güzeleyvallah ama bir dövüşe katılıyordum dövüşü kazanıyorum oyundan atıyor oyuna katılıyordum tekrar oynanmasım tatsız hiç alınmassa testerlerin oyunu deneylasın oda yok silip tekrar yüklüyorum şimdi
Oyun beni 2 kere attı ve oyuna girince yaklaşık 1gb şey yüklüyor bence indirmeyin değmez.
Dino ilerde olduğum ve çılgın ama çok sevme bir yönünde oyun çıkma olasılığı az bazı etkinliklerde . turnuva yorucu hileli rasgele zaman jshrbsnejdjajekdksksnzsnsjsksksksjskamsjzmsnsnznznssbheduixkwdjzjnsnsdnmzmsmsnzznmzmznsnznznznsnsnwjrisokwow9z9auhxjxnfrjskdkfjcjdndndndnddndndnwkwkwkkssksjsjskdkduwuwuwwuuwwuuwwuuwwuwuwuwuwuwuwuuwuwuwuwuwuwwuwuwuwuwushdnjsjrhxjsjehdndnnddndndndndndndndndneidiwrjzjo2obtbwnditjeworokdkdis99doro2owfwododofoeoo fosowoeoorodfjfjnrhsjxhxhuwueueuew ettik
Oyun efsane ama sadece benim insanım göre bu bence bence bence ne kadar gerçek juras dünya dinozorları olsada çakmalar da var ama oyun yine de tek kelime ile E-F-S-A-N-E
Genel olarak iyi bir oyun. Ama içinde bir hata bulduğum için mükemmel 5 yıldız vermiyorum. Bütün bunlar düzelirse 5 yıldıza geçeceğim. Bulduklarım şunlar: (1) Bazen bir reklam izledikten sonra oyun kendini portreye çevirir. Lütfen kalıcı olarak yatay (2) Eksik "Amfibi Uzmanı" rozetlerine sabitleyin. 4 Land dinozor kategorisi var ama sadece 3 "uzman" rozeti var. (3) Bazen reklam izleyerek "daha hızlı" seçeneği eksik.
1 sene önce indirdiğim de oyunu sürekli 1gb dosya indirdiğini söylemiştim bana ya yeterli alanınız yok yada dosyaları silmişsiniz demiştiniz. Şimdi yine indirdim oyun sunucusunu yine yine veri indiriyor. Bir sürü oyun oynadım ama içinde günlük 1gb veri indirilemeyecek şekilde bir firma içinde belki ama hata sizde iyisiniz
Son zamanlarda kehribarlarla ilgili bir sorun yaşıyorum ama onlara e-posta gönderdiğim anda bir yanıt aldım ve sorunu çözmek için onlarla birlikte çalışıyorum. Karşı taraftaki kişi süper kibar ve sabırlıydı ve bana yardım etmek için mümkün olan her şeyi yapıyor. Destek ekibine çok teşekkür ederim çocuklar, sizler en iyisisiniz. Tekrar teşekkürler ve iyi bayramlar😊
Random Royale-PVP Defense Game Strategia kuz
Jurassic World Evolution 2 - PlayStation Store
Herhangi bir hata mesajı olmadan kullanıcı arayüzünü kullanırken oyun rastgele çöküyor. Beni uyarmadan rastgele bir şekilde ana ekrana geri gönderecek, bu yüzden tekrar rastgele çökmesi için oyuna tekrar girmem gerekiyor. Buna neden olan belirli bir şey yok
Oyun sunucusuna bağlantının kesilmesinden bıktım artık 3 kullanıma oyuna girmiyor hala da girmiyor lütfen düzeltin artık internetim 5 çekiyor ya !!!!
Böyle olmaz.Şu ekstra ataklardan nefret ediyorum.Bunlar yüzünden biz yeniliyoruz. Eğer bu yol oyunu silmeye kadar bu kadar değiştirmeyeceğim.Ve bu yol oyunu silmeye kadar bile bitmiyor.BİLGİNİZE Dediğim şeyler hala tamamlanmamış ve şu anda çok kızgınım oyunu silinmişne geldim.😡😡😡(eğer eksi puanınızı puanınızı %-100 verirdim.)
Oyunu seviyorum sadece telefonda oynuyorum ve oyunu durduruyor ve bu sadece benim telefonum değil ama masam lütfen düzeltmek için yapıyor oyunu bundan önce gerçekten sevdim şimdi oynayamıyorum
Oyunu 200 mb alan kullanımı 200 teknolojide mb 3 anlamda kullanılır 1.bellek 2.internet 2.yüklenme(bu olan) tamamen sizin gibi görünüyorsunuz.Benim bir jurassic world sevmek için yaratılıyor ve sizi çokça daha fazla değerlendiriyorsunuz. Yani kesinlikle yükleyin
oyun güzel ama sürekli internet bağlantısı vermiyor bence o yönünde kötü siliyorum belki ilerde tekrar denerim.
Jurassic World™: The Game הדמיה mfxo
Hüsrana uğramış. Oyun ve e-posta yoluyla destek ekibiyle birkaç kez iletişime geçmeye çalıştım. Zayıf destek. Liste gecesinden sonra birçok kaynağımı kaybettim... madeni paralar, yeşil para ve DNA. Nereye gitti? Şimdi kaldırılıyor. Bel zaman. Birçok konuya. ezmeye devam et
Bu oyunun aslında çok iyi yapıldığını söyleyebilirim, kolayca oradaki en iyi dino oyunu Yaşadığım birkaç sorun, sık sık çökmeler ve veri kaybıydı ve gerçekten bu kadar Rahatsız eden tek şey, Düşen efsanevi bir paketi aldığımda bar ve açarken düştüm ve ne alacaksam kaybettim ilk efsanevim için çok heyecanlıydım ve hayal kırıklığına uğradım. Destek Anahtarı= NXRXBZDZ
Gerçekten eğlenceli bir oyun. Ne yazık ki bir nedenden dolayı kaydetmediği için birkaç kez sıfırlamak zorunda kaldım ve yine de bir nedenden dolayı girmeme izin vermiyor ve Facebook hesabımın giremediğini söylüyor. Ama bunun yanında gerçekten harika game.im incelememi düzenlemek için buradayım çünkü ne zaman oturum açmaya çalışsam beni kovmaya devam ediyor, her şeyi denedim ve dürüst olmak gerekirse kaldırabilirim bu yüzden Ludia lütfen bu oyunu gerçekten sevmeden önce söylediğim gibi düzeltin, bu yüzden lütfen düzeltin Bugün nasılsın.
Evet oyun neşe güzel. Grafikler Yatırım. hikaye güzel. E her sey guzelse neden 4 yıldız verdim? Çünkü oyun hep ingilizce. bölümünde dil ile bir ayarlar secenek buldum. Ve pek çok şeyi anlayamıyorum pek cok yardim bana da edin. Oyuna dil secenegi yerlestirin.
Oyun herkesin güzel en sevdiği türler var ama 1 sıkıcı herkes gibi benide ile ilgili kendisiyle ilgili beni atlamıyor lütfen bu güncellemede bu konuyla ilgili olmayan.
Oyun yüklendikten birkaç dakika sonra beni tekmeliyor lütfen bunu düzeltin. Aksi takdirde harika bir oyun.
Jurassic World Evolution 2 PS4 And PS5. Game cover Screenshot ... Bu ürün, bu oyunun hem dijital PS4™ versiyonunu hem de dijital PS5™
Oyuna onun içinde bulunmda 500mb indirme yapıyor
Bu oyundan gerçekten zevk alıyorum, eğlenceli ve dürüstçe harika ama oyun sizi çok zor aşılamak veya gerçek parayla bir şeyler satın almak istiyor :/ Dürüst olmak gerekirse, rastgele ödüllerin de rastgele olmadığını hissediyorum. Aynı dinozorlardan bende de var. Ama gerçek oyun oynamaktan gerçekten zevk alıyorum. İstediğiniz dinozorları elde etmek için hiçbir şey yapamadığınızda ve istediğinize yaklaşmak için 7 farklı türde kaynak (iyi bir oranda değiştirilemez) toplamanız gerektiğinde can sıkıcı bir şekilde ölür :/ ama yapın eğlencesini oyna
Jurassic World™: The Game Mô phỏng aih
Oyun çok güzel ama beni her 2dk bir atarsa insanlar bu oyunu bu yüzden gerçekten düzeltilmeniz gerekip gerekmediği için bir oyundan bu kadar atılmadım